MALTA VİZESİ

Malta  vizelerine Vfs Global aracılığı ile başvuru yapılır.Vize kategorileri 90 gün ve altında kısa süreli ziyaretçi ve 90 gün üzeri eğitimler için D tipi vize olarak ayrılır. Yeşil pasaport sahipleri 90 güne kadar olan ziyaretler için vizeden muaftırlar.

  1. 1
    Malta Eğitim Amaçlı Başvurular İçin Vize Evrak Listesi

    • Vize başvuru formu
    • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
    • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 2 adet fotoğraf
    • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
    • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri
    • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
    • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli seyahat sağlık sigortası poliçesi (Seyahatten 24 saat önce başlatılmalı ve dönüş tarihinden itibaren 15 Gün sonra sona ermelidir.)
    • Öğrencinin veya sponsorun finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair noterden onaylı taahhüt mektubu
    • Reşit olmayanlar için doğum belgesi ve noter onaylı tek başına seyahat edebileceğine dair yetki belgesi ve kopyası.

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Telefon

Konu Seçiniz (gerekli)

En Yakın Konum (gerekli)

İletiniz