ESTONYA VİZE

Estonya eğitim almak isteyen öğrenciler, D tipi vize ve oturum iznine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular Büyükelçilik makamına yapılır.

Estonya Vizesi almak için gerekenler listesi;

  • Vize başvuru formları
  • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
  • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 4 adet fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri
  • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
  • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli sağlık sigortası poliçesi
  • Öğrencinin veya sponsorun son 6 aylık finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair taahhüt mektubu
  • Reşit olmayanlar için doğum belgesi ve noter onaylı tek başına seyahat edebileceğine dair yetki belgesi kopyası.
İletişim Formu

Ad Soyad*

E-posta Adresiniz*

Telefon Numaranız*

Yurtdışı Eğitime Ayırabileceğiniz Ortalama Aylık Bütçe ($/£/€)*

Katılmak İstediğiniz Program*

İkamet Ettiğiniz Şehir*

İletiniz