Estonya Vize | AnkaStudy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

ESTONYA VİZESİ

Estonya eğitim almak isteyen öğrenciler, D tipi vize ve oturum iznine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular Büyükelçilik makamına yapılır.

  1. 1
    Eğitim Amaçlı Başvurular İçin Vize Evrak Listesi

    • Vize başvuru formları
    • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
    • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 4 adet fotoğraf
    • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
    • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri
    • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
    • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli sağlık sigortası poliçesi
    • Öğrencinin veya sponsorun son 6 aylık finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair taahhüt mektubu
    • Reşit olmayanlar için doğum belgesi ve noter onaylı tek başına seyahat edebileceğine dair yetki belgesi kopyası.

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Telefon

Konu Seçiniz (gerekli)

İletiniz