2020 AP Sınav Tarihleri ve Güncel Gelişmeler

Advanced Placement Programları

2020 AP Sınav Tarihleri ve Güncel Gelişmeler Hakkında Bilgi

2020 AP sınavları, online olarak düzenlenecek ve 11 Mayıs – 22 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. Telafi sınav tarihleri ise her bir konu için 1 Haziran – 5 Haziran arasında mevcut olacaktır. Öğrenciler sınava evde veya okulların tekrar açılması durumunda okullarında girebilecektir. Her bir dersin sınavı tüm dünyada aynı gün ve aynı saatte yapılacaktır.

Yerel olarak müfredatı işleme farklılıkları ve öğrencilerin farklı tarihlerde online öğretime geçtiği dikkate alınarak, 2020 AP sınav konuları, çoğu öğretmenin Mart ayının başlarına kadar bitirdiği konuları içerecektir. Üniversite seviyesindeki birçok sınav gibi, bu yılki AP Sınavları’nın da açık kitap/açık not olarak yapılacağı belirtilmiştir.

Öğrenciler bilgisayar, tablet veya akıllı telefon gibi erişime sahip oldukları herhangi bir cihazdan sınava girebilirler. Soruların cevapları dijital olarak ya da elle yazılıp fotoğrafı çekilerek, sisteme yüklenebilecektir. Sınav esnasında başka bir kişiyle konuşmak ve online kaynaklardan yardım almak yasaktır. Kopya çektiği belirlenen öğrencilerin sınavı sayılmayacaktır. Her bir ders için sınav tarih ve saatine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://apcoronavirusupdates.collegeboard.org/educators/taking-the-exams/ap-exam-schedule

Advanced Placement hakkında diğer tüm bilgilere AP (Advanced Placement) sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İletişim Formu