Hollanda Vize | AnkaStudy Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

HOLLANDA VİZESİ

Hollanda eğitim almak isteyen öğrenciler eğitim amaçlı geçici  oturum iznine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular Büyükelçilik makamına yapılır.

Vize için gerekli evrak listesi:

  • Vize başvuru formları
  • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
  • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 4 adet fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri ve harç ödeme dekontları
  • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
  • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli sağlık sigortası poliçesi
  • Öğrencinin veya sponsorun son 6 aylık finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair taahhüt mektubu

Adınız (gerekli)

Epostanız (gerekli)

Telefon

Konu Seçiniz (gerekli)

İletiniz