Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Malta Vize

Malta  vizelerine Vfs Global aracılığı ile başvuru yapılır.Vize kategorileri 90 gün ve altında kısa süreli ziyaretçi ve 90 gün üzeri eğitimler için D tipi vize olarak ayrılır. Yeşil pasaport sahipleri 90 güne kadar olan ziyaretler için vizeden muaftırlar.

  1. 1
    Malta Eğitim Amaçlı Başvurular İçin Vize Evrak Listesi
    • Vize başvuru formu
    • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
    • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 2 adet fotoğraf
    • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
    • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri
    • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
    • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli seyahat sağlık sigortası poliçesi (Seyahatten 24 saat önce başlatılmalı ve dönüş tarihinden itibaren 15 Gün sonra sona ermelidir.)
    • Öğrencinin veya sponsorun finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair noterden onaylı taahhüt mektubu
    • Reşit olmayanlar için doğum belgesi ve noter onaylı tek başına seyahat edebileceğine dair yetki belgesi ve kopyası.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.