Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Hollanda Vize

Hollanda eğitim almak isteyen öğrenciler eğitim amaçlı geçici  oturum iznine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular Büyükelçilik makamına yapılır.

Vize için gerekli evrak listesi:

  • Vize başvuru formları
  • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
  • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 4 adet fotoğraf
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
  • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri ve harç ödeme dekontları
  • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
  • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli sağlık sigortası poliçesi
  • Öğrencinin veya sponsorun son 6 aylık finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair taahhüt mektubu
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.