Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Estonya Vize

Estonya eğitim almak isteyen öğrenciler, D tipi vize ve oturum iznine başvuru yapmak zorundadırlar. Başvurular Büyükelçilik makamına yapılır.

  1. 1
    Eğitim Amaçlı Başvurular İçin Vize Evrak Listesi
    • Vize başvuru formları
    • Planlanan dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay süre geçerliliği olan ve 2 adet boş sayfası bulunan pasaport
    • Pasaport fotoğrafı boyutlarında 4 adet fotoğraf
    • Nüfus Cüzdanı fotokopisi
    • Okuldan ya da üniversiteden gelecek davetiye belgeleri
    • Uçak rezervasyonu gidiş ve dönüş olarak
    • Tüm Schengen ülkelerinde geçerli sağlık sigortası poliçesi
    • Öğrencinin veya sponsorun son 6 aylık finansal düzenli gelirini gösteren belgeler ve masrafların üstlenildiğine dair taahhüt mektubu
    • Reşit olmayanlar için doğum belgesi ve noter onaylı tek başına seyahat edebileceğine dair yetki belgesi kopyası.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.