Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Almanya Vizesi

Almanya vizesi eğitim programı süresine göre prosedürü farklıdır. 90 gün ve altında dil eğitimi , yaz okulu gibi programlara katılacak öğrenciler yeşil pasaport veya özel pasaport sahibi değiller ise C tipi Schengen eğitim amaçlı vizesine başvuru yapabilirler.

90 gün üzeri, lisans , yüksek lisans programlarına katılacak öğrenciler ise, Almanya Ulusal öğrenci vizesine başvuru yapmalıdırlar.

Vize için gerekli standart evraklar:
  • Almanya’daki lisans ya da yüksek lisans eğitimi alacağınız kurumdan kabul veya şartlı kabul belgesi
  • Eğitim geçmişinizi kanıtlayan tüm evraklar
  • Almanya’da kalacağınız süre boyunca masraflarınızı taahhüt eden sizin adınıza Alman bankasında açılmış ve burada istenilen miktarda müsait bloke para yatırıldığına dair teminat mektubu
  • Almanca dil bilgisini kanıtlayan belge
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.